SEGRE

EMPRESES ACORDS

Femel formalitza l’adhesió en el si de Pimec de Lleida

Josep González demana no anul·lar la reforma laboral i proposa millorar-la || Critica els retards estatals en infraestructures

Jaume Saltó, Josep González i Estanis Grau es donen la mà.

Jaume Saltó, Josep González i Estanis Grau es donen la mà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de Pimec, Josep González, i el de Fenel, Estanis Grau, van escenificar ahir l’adhesió de la federació lleidatana del metall en la patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya.

Després d’haver rubricat el 2014 un acord de col·laboració, Grau i González van assegurar que havia arribat el moment de la integració, per la qual Femel passa a formar part dels òrgans de gestió de Pimec a Lleida i per la qual totes dos organitzacions negociaran juntes el conveni del metall.

D’altra banda, González es va mostrar ahir contrari a anul·lar l’actual reforma laboral i sí a “perfeccionar-la”, perquè, va assenyalar, “aporta coses bones socialment”, com el manteniment de les plantilles i una competitivitat empresarial més gran.

González va demanar que a aquesta reforma s’afegeixin millores com per exemple la reducció de les tipologies de contractes laborals, la rebaixa de la contractació temporal o l’aplicació d’un règim sancionador contra la morositat. Va criticar “el retard acumulat” de l’Estat cap a Catalunya en infraestructures tenint en compte que “són molts anys amb poc pressupost i poc compliment d’execucions d’aquest cap a Catalunya”.

Així, tant Grau com González van criticar l’esborrany de la nova llei de Cambres de Comerç de Catalunya, que van valorar com a negativa per a les petites empreses.

tracking