SEGRE

Endesa instal·la més de 170.000 comptadors intel·ligents a Lleida

Suposa el 73,2% dels dispositius

Col·locació de comptadors.

Endesa instal·la més de 170.000 comptadors intel·ligents a LleidaEndesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa ha instal·lat 171.744 comptadors intel·ligents a Lleida, el que suposa el 73,2% dels dispositius gestionats per la companyia a la demarcació i supera l’exigència legal de completar la substitució del 70% dels comptadors amb una potència contractada igual o inferior a 15 kW abans que finalitzi aquest any.

Segons explica la companyia, entre els avantatges del comptador intel·ligent figura la facilitat per poder canviar de comercialitzador, així com les característiques dels contractes, les altes i les baixes de forma remota i amb menys de 24 hores en la majoria dels casos.

A més, amb la implementació de la lectura horària s’eliminen les estimacions a la factura i es donen noves eines al client per millorar la seua eficiència energètica gràcies a la informació detallada que pot rebre sobre el seu consum hora a hora.

Endesa gestiona diàriament més de 200 milions de dades horàries corresponents a la informació de consum dels seus més de 8,5 milions de clients en tot l’Estat, que cada usuari amb comptador en telegestió pot consultar al web www.endesadistribucion.es.

La companyia ha destacat que els comptadors intel·ligents també dificulten el frau elèctric, i que Espanya és el primer país del món on els petits consumidors reben la factura basada en els seus consums horaris.

tracking