SEGRE

Pimec reforça el comerç de proximitat de l'Alta Ribagorça amb un cicle de seminaris

Aborden, entre altres, l’aplicació de les noves tecnologies i els drets i deures dels comerciants

Un dels seminaris

Pimec reforça el comerç de proximitat de l'Alta Ribagorça amb un cicle de seminarisPimec Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant els reptes que afronta el comerç de proximitat, PIMEComerç Lleida està oferint als comerciants de l’Alta Ribagorça la possibilitat de participar en un cicle de xerrades per donar-los eines per tal que millorin la seva competitivitat. Els temes tractats van des de la dinamització comercial als municipis petits, fins als drets i deures dels comerciants, passant pels nous reptes del sector o la incorporació de les noves tecnologies com a eina de modernització.

La jornada més recent ha comptat amb la participació de comerciants del Pont de Suert i ha girat entorn dels nous reptes per al comerç del segle XXI. El ponent, Carles Gironès, consultor d’empreses i adjunt a la presidència de PIMEC Comerç, ha abordat qüestions com els nous models de negoci, l’aposta pel producte de proximitat (Km 0), o com treballar la fidelització de clients.

Els empresaris de la comarca tindran dues noves ocasions de formar-se i compartir experiències en el sector comercial la setmana del 12 al 15 de desembre. La primera tractarà sobre estratègies per innovar i modernitzar el comerç de proximitat aprofitant les noves tecnologies. La segona informarà i resoldrà dubtes sobre els drets i deures dels comerciants cap als consumidors, així com sobre el sistema d’arbitratge de consum.

Tant les xerrades que resten com les dues que s’han fet fins ara (la primera va ser sobre dinamització comercial als municipis petits) han tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, al Pont de Suert.

Com explica Manel Llaràs, president de PIMEComerç Lleida, ha estat la bona acollida de la primera jornada el que ha portat a desenvolupar el cicle, “juntament amb la necessitat de cercar, de forma coordinada dins del sector del comerç, fórmules per fer créixer l’activitat dels petits comerciants”.

tracking