SEGRE

Baiget assegura a Tàrrega que la reactivació econòmica s'està consolidant

El conseller Baiget aquest divendres a la Cambra de Comerç de Tàrrega.

Baiget assegura a Tàrrega que s'està consolidant la reactivació econòmicaLaia Pedrós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, s’ha reunit aquest divendres amb empresaris de l’Urgell en el marc dels Dinars Cambra, que organitza la Cambra de Comerç de Tàrrega. Baiget ha assegurat que al 2016 i principis del 2017 la reactivació ha estat positiva, l’atur es va reduint i ens trobem en un període de consolidació de l’activitat econòmica.

El conseller també s’ha referit a l’empresa targarina INDOX Energy Systems, que tot just fa un any va reemprendre l’activitat després de passar per un concurs de creditors. Baiget ha recordat que des del 2012 unes 8.000 empreses a Catalunya han fet fallida i ha defensat que la Generalitat ha evitat que un 75% d’aquestes firmes hagin hagut de tancar definitivament.

Aquest divendres el conseller Baiget també ha visitat la firma SINFIMASA de Guissona, dedicada a la fabricació d’equips per al transport i elevació de sòlids, de la qual ha destacat que és líder a nivell mundial. En aquest sentit Baiget ha destacat la industria diversificada que té el país fora de l’àrea metropolitana que serveix, segons ha dit, per retenir el talent i la població al territori.

tracking