SEGRE

Mahou San Miguel tanca el 2016 amb rècord d'ingressos

Van ascendir 1.220,5 milions d’euros, un 3,7% més

El logo de Mahou San Miguel

Mahou San Miguel tanca el 2016 amb rècord d'ingressos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Mahou San Miguel va augmentar els seus ingressos un 3,7% el 2016, assolint els 1.220,5 milions d’euros, la xifra de negoci més important de la seua història. Així mateix, va experimentar un creixement rellevant en el seu EBITDA (benefici brut d'explotació), que es va situar en 264,9 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 2% respecte a l’any anterior, segons ha informat aquest dimecres l’empresa mitjançant un comunicat.

La companyia va consolidar el seu lideratge augmentant un 3,9% les seues vendes totals fins els 16,1 milions d’hectolitres, dels quals 13,5 corresponen a cervesa i 2,6 a aigua mineral i begudes elaborades amb aigua mineral i sucs de fruita.

Per la seua part, el resultat d’explotació es va reduir un 6% respecte el 2015, a causa de l’efecte del canvi normatiu de l’amortització dels fons de comerç, si bé les seues inversions es van incrementar fins els 77,7 milions euros.

El grup cerveser compta amb 243 professionals a Catalunya, repartits entre la seua seu corporativa de Barcelona i el seu centre de producció a Lleida, i l’any passat va incorporar a 218 professionals a la seua plantilla, integrada per 3.000 treballadors i distribuïda en els seus vuit centres de producció, tres brolladors d’aigua amb les seues plantes d’envasament, dos seus corporatives i 15 delegacions comercials.

A més, Mahou San Miguel va generar el 2016 un total de 94 milions d’euros a empreses catalanes per la compra de béns i serveis, un 8,6% més que l’any anterior.

tracking