SEGRE

La fàbrica de San Miguel a Lleida celebra el seu 60è aniversari

La marca reivindica els seus orígens lleidatans amb la campanya ”De la terra al món. Feta a Lleida”

La firma cervesera compleix 60 anys

Aniversari de la fàbrica de San Miguel de LleidaSEGRE /

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de producció de Mahou San Miguel a Lleida ha acollit aquest dilluns l'acte institucional de commemoració del 60 aniversari de l'arribada de San Miguel a la ciutat. El 1957, i coincidint amb la Festa Major de maig, la marca llançava al mercat les primeres ampolles de cervesa envasades a la planta lleidatana, la primera de la marca a l’Estat espanyol.

L'acte d'avui, que ha comptat amb la presència de les autoritats locals i els professionals del centre de producció, ha servit per subratllar l'estreta vinculació que uneix San Miguel amb Lleida.

Una part de la jornada ha transcorregut a la Masia, un espai històric situat a prop del centre, i la utilització del qual va caure en desús els anys 80. A la Masia, construïda els anys 60, s’hi celebraven tot tipus d'esdeveniments amb els professionals, actes institucionals o d’altres vinculats al negoci. A més, era la seu de la tradicional celebració del dia de San Miquel.

En aquest espai tan emblemàtic, l’àlcalde, Àngel Ros, ha lloat la història de la companyia a Lleida: "Amb 60 anys de presència a la ciutat, San Miguel és un dels principals referents econòmics de la ciutat i del territori i s’ha guanyat, amb el temps, la condició d’element patrimonial en l’àmbit de la gastronomia i, també, en el terreny sentimental”

Per la seva part, Manuel Heredia, director del centre, ha subratllat la vinculació de la marca amb Lleida: “Ja no s’entén la ciutat sense la seva cervesa, de la mateixa manera que si preguntem a qualsevol dels lleidatans, tots coneixen a algú que treballa o ha treballat a la nostra planta, inclús diverses generacions d’una mateixa família”

Campanya amb Lleida protagonista

Durant l’acte, San Miguel ha presentat una edició limitada destinada a l'hostaleria de tot Catalunya amb el lema “De la terra al món. Feta a Lleida”, en la qual reivindica els seus orígens lleidatans.

La fàbrica de San Miguel a Lleida

Des del centre de producció de Mahou San Miguel a Lleida s'ha impulsat especialment la R+D+i de la companyia i s'han ideat llançaments com la categoria de cerveses 0,0%, la primera cervesa ecològica d'Espanya, San Miguel ECO o la recent San Miguel 0,0 Isotònica.

El centre té una capacitat de producció de 2 milions d'hectolitres l'any, 4 línies d'envasat multiformats, una superfície de 165.000 metres quadrats, un magatzem de 6.500 metres quadrats i hi treballen 150 professionals.

tracking