SEGRE

> Les exportacions de ATO assoleixen el 30% de la seua producció l'any de la seua estrena exterior

Preveu mantenir vendes i tancar aquest any amb 30 milions d’euros de facturació

L'acte d'obertura de la Trobada Empresarial al Pirineu.

Les exportacions de ATO assoleixen el 30% de la seua producció l'any de la seua estrena exteriorTrobada al Pirineu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llet ATO va apostar l’any passat per afrontar la crisi del sector lacti pel final de les quotes de producció a la UE amb la seua sortida a mercats exteriors. En el seu primer any d’exportacions, la Xina i Líbia han absorbit el 30% de la seua producció de llet i el 25% de la seua facturació. Així ho ha explicat aquest dijous Jaume Pont, president de Llet ATO, durant la primera jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d'Urgell.

En concret a la Xina, on les seues vendes es realitzen per internet, va absorbir l’any passat 10 milions de litres de llet i Líbia un altre mig milió. En aquests moments prova d’intensificar el seu vessant exportador i negocia l’obertura de nous mercats a Llatinoamèrica. Es tracta d’una aventura no exempta de problemes, en especial burocràtics o d’homologació, abans les diferents exigències de cadascun dels països.

Per a l’exportació de llet fresca en bric, la companyia tracta la llet amb sistemes que permeten garantir una vida uútil del producte de deu mesos.

De cara al present exercici, la companyia preevé mantenir el seu volum de vendes de l’any passat, que va ser de 30 milions d’euros.

tracking