SEGRE

COMERÇ INVERSIONS

BonÀrea instal·larà un centre de venda a l'engròs de 1.200 metres quadrats al polígon NeoParc

Ha adquirit a la Paeria un solar al costat de l'LL-11

El nou ‘cash & carry’ de bonÀrea estarà ubicat al carrer d’Alcarràs del polígon NeoParc.

El nou ‘cash & carry’ de bonÀrea estarà ubicat al carrer d’Alcarràs del polígon NeoParc.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

BonÀrea (l’antiga Corporació Alimentària Guissona) instal·larà un gran centre de venda a l’engròs en una parcel·la que ha adquirit a la Paeria al polígon NeoParc, al costat de l’Ll-11 (antiga N-II). Així ho va explicar a aquest diari el director de Recursos humans i portaveu de bonÀrea, Antoni Condal, que va detallar que la parcel·la té una superfície de 2.850 metres quadrats i s’hi aixecarà un edifici de 1.200 metres quadrats. El solar és ubicat al número 15 del carrer d’Alcarràs i el preu fixat en l’escriptura de compravenda ascendeix a 988.872,3 euros, amb IVA inclòs.

Condal va indicar que actualment bonÀrea disposa d’un cash & carry al passeig de Ronda, on també hi ha una oficina de Caixa Guissona i una botiga franquiciada. En aquest sentit, va indicar que el local de la venda a l’engròs ha quedat petit i, a més, a la zona hi ha poca disponibilitat d’aparcament, raons que han portat a formalitzar aquesta operació per poder tenir-ne un de molt més gran i que comptarà amb una àmplia zona d’aparcament. Entre els clients del cash & carry figuren establiments hotelers, comunitats amb servei de menjador o botigues que no formen part de la xarxa de bonÀrea.

Any i mig. És el termini estimat per a la posada en marxa del nou centre al carrer d’Alcarràs, al costat de l’Ll-11

Condal va indicar que actualment compten amb tretze centres de venda a l’engròs a Catalunya i Espanya, i el que ara es troba al passeig de Ronda és l’únic a la demarcació de Lleida. Va indicar que amb aquest trasllat podran oferir un millor servei als clients.

Condal va detallar que preveuen que el nou cash & carry entrarà en servei d’aquí a un any i mig, aproximadament, però va matisar que encara no s’ha calculat la inversió que comportarà, a l’espera que estigui a punt el projecte de les futures instal·lacions. El portaveu de la companyia també va afegir que, de moment, no tenen projectada cap altra inversió a Lleida ciutat.

L’obertura d’aquest local de venda a l’engròs de bonÀrea reforça el vessant comercial, de serveis i de lleure del polígon NeoParc, situat al costat d’una de les principals vies d’accés a la ciutat.

Actualment, en aquest polígon hi ha supermercats, botigues de mobles, restaurants, un recinte amb pistes de pàdel i també la discoteca d’estiu Biloba, entre d’altres establiments. Aquest polígon es va urbanitzar ara fa uns quinze anys i part dels seus terrenys són els que ocupava en el seu dia la fàbrica Cros.

La Paeria ingressa més de 2 milions en un mes per la venda de parcel·les Després de diversos anys en què els ingressos municipals per venda de solars han estat mínims, en aquest exercici la Paeria està en camí de fer bones les previsions de recaptar uns 6 milions per aquest concepte. Només en l’últim mes, l’ajuntament i l’Empresa Municipal d’Urbanisme han obtingut més de 2 milions per diversos solars. El mateix dia que va anunciar la venda del solar del número 15 del carrer d’Alcarràs, la Paeria va fer públic que havia ingressat prop de 200.000 euros per tres parcel·les de la zona d’expansió de Ciutat Jardí. Així mateix, l’EMU també ha tancat la venda de dos parcel·les a Pardinyes per les quals ha obtingut una mica més d’1,1 milions d’euros. A començaments d’any, ja havia ingressat un milió per un altre solar al mateix barri. El balanç encara seria millor si una promotora de Mallorca no hagués paralitzat la compra d’una parcel·la a Ciutat Jardí a causa de la situació política.

tracking