SEGRE

EMPRESES PROJECTES

Payper amplia a Bell-lloc després de doblar les vendes en dos anys

Assoleix els 23 milions d’euros de negoci anual i inverteix 1,2 milions a adquirir els terrenys || El 85 per cent les aconsegueix en mercats exteriors

Vista del sector industrials Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell.

Auto RR Sidamon construirà la seva nova seu al sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d'UrgellGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa lleidatana Payper i l’Institut Català del Sòl (Incasòl) van firmar ahir a Barcelona la compravenda de quatre parcel·les del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc, adjudicades recentment per l’organisme gestor del sòl de la Generalitat de Catalunya i amb una superfície de 29.587,02 metres quadrats, per un valor d’1.183.480,80 euros, operació avançada per SEGRE el passat 14 d’octubre. Amb aquesta operació, l’empresa, especialitzada en el disseny i fabricació d’ensacadores i paletitzadores per a sacs i amb seu executiva a la capital del Segrià, consolida el seu creixement a la província.

La necessitat d’ampliar la línia de producció es deu a l’augment de vendes, que s’han duplicat durant els dos últims anys. “Aquesta acceleració ens obliga a donar resposta ràpida als clients”, va explicar Àngel Rossell, director general de Payper, que va afegir que en aquest mateix període de temps “hem duplicat la plantilla”. Els acords amb la multinacional alemanya Beumer Group per desenvolupar i fabricar una màquina fillpack per ensacar i empaquetar productes del sector petroquímic han estat determinants a l’hora de plantejar-se l’increment de la línia de producció.

Payper inverteix cada any un 5 per cent dels recursos en investigació i desenvolupament, amb plans estratègics a cinc anys, i col·labora habitualment amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) per desenvolupar nous models d’avanç tecnològic. Amb una xifra de negoci anual de prop de vint-i-tres milions d’euros, era líder del sector a Espanya fins que l’any 2008 la crisi la va portar a la internacionalització.

Compta amb quatre filials a Amèrica del Sud, l’Índia i Europa, i amb una xarxa de canals de comercialització de vint-i-cinc agents que els permet arribar fins a Tailàndia, Austràlia, Xina i els Estats Units. Avui el 85 per cent de les vendes es realitzen fora del territori espanyol. “La qualitat, la innovació i haver sabut internacionalitzar-nos davant la crisi ens ha permès créixer i assegurar els resultats”, va explicar Àngel Rossell.

Payper centra la seua activitat en diferents sectors com el químic, l’agroalimentari, la construcció i el dels minerals, principalment.

tracking