SEGRE

Argal canvia la seua seu social de Miralcamp a Saragossa

L’empresa d’alimentació argumenta la seua decisió "davant de la situació política i social a Catalunya"

Les instal·lacions d'Argal a Miralcamp.

Argal canvia la seua seu social de Miralcamp a SaragossaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grupo Alimentari Argal ha canviat el domicili social de l’empresa i l’ha traslladat de Miralcamp (Pla d'Urgell) a Saragossa, amb el que se suma al llistat de prop de 3.000 companyies catalanes que han decidit moure la seua seu en els últims mesos, en un context polític marcat pel "procés". El Butlletí Oficial del Registre Mercantil recull aquest canvi de seu, que passa d’estar al municipi lleidatà de Miralcamp a Saragossa ciutat.

Des de la companyia han confirmat que aquesta decisió s’ha adoptat "davant de la situació política i social a Catalunya", i que té per objectiu "salvaguardar la seguretat jurídica i regulatòria de la companyia". En aquest sentit, han incidit que l’empresa vetlla no només per la qualitat dels seus productes, sinó també "pels interessos dels seus clients, empleats i accionistes".

Els administradors de l’empresa han precisat que la societat traslladada -anomenada oficialment Argal Alimentación S.A.- "inclou l’organització comercial i logística de les filials internacionals i de les diferents delegacions que el grup té en totes les comunitats autònomes".

Argal ocupa el lloc 19 de les principals empreses càrnies d’Espanya, amb unes vendes que el 2016 van assolir els 212,2 milions d’euros, un 0,7% més respecte a la facturació del 2015. La companyia està formada per un grup de societats amb una història de més de 100 anys i amb origen a Navarra, encara que també compta amb fàbriques a Extremadura, Aragó, Catalunya i Navarra, i ha creat filials per al seu negoci internacional a França, Portugal, Alemanya i Holanda.

tracking