SEGRE

ECONOMIA TECNOLOGIA

“Les persones hem de reaprendre constantment”

Davant dels canvis tecnològics a les empreses || Jornada sobre innovació empresarial a la Cambra de Comerç

Un moment de la jornada celebrada a la Cambra de Comerç.

Un moment de la jornada celebrada a la Cambra de Comerç.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cambra de Comerç de Lleida va organitzar ahir una jornada tècnica sobre innovació empresarial sota el títol Innovació empresarial: ensurt o mort?, a càrrec de l’“evangelitzador tecnològic” Javier Sirvent, que va destacar la importància de la formació a les empreses perquè els treballadors tinguin les mateixes oportunitats per integrar-se a un entorn laboral marcat per l’automatització, l’arribada dels robots i la intel·ligència artificial.

Per a Sirvent, “les persones hauran de desenvolupar noves habilitats, reaprendre i tornar a formar-se de nou. La tecnologia és el mitjà, però la finalitat són les persones, és necessari trobar el que ens distingeix de les màquines, allò que mai no podran fer, per trobar en això la fórmula de la nostra reinvenció”.

Per això, va animar els empresaris a innovar i invertir en aquesta innovació no només quan les coses van malament sinó també quan van bé perquè el tren de la tecnologia està en constant moviment. Va incidir que les accions han de ser automàtiques i no esperar a treure un producte perquè si no quedarà obsolet abans fins i tot de sortir al mercat.

Així mateix, durant la jornada es van donar a conèixer les línies d’ajuda a la Innovació Empresarial i a la inversió en TIC que tramita la Cambra de Comerç de Lleida per a pimes i autònoms.

tracking