SEGRE

AGRICULTURA EMPRESES

La cooperativa d’Alcarràs reelegeix Escarp president

A més a més, es manté al capdavant de l’entitat de segon grau Fruits de Ponent || Ha posat en marxa la Fundació

Sebastià Escarp posa al costat de la imatge de Fruits de Ponent.

Sebastià Escarp posa al costat de la imatge de Fruits de Ponent.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sebastià Escarp i Tomàs ha estat reelegit per presidir durant quatre anys més la Cooperativa del Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit, tal com va decidir el consell rector aquest dijous.

Alhora, Escarp es manté al capdavant de Fruits de Ponent, cooperativa fructícola de segon grau de la qual forma part la d’Alcarràs.

Ha impulsat la diversificació del grup amb l’absorció de la cooperativa d’Alcanó

Sebastià Escarp pertany a una família de fructicultors molt vinculada al cooperativisme agroalimentari i la innovació del sector.

En aquests últims anys, Escarp ha impulsat aspectes clau en el si de l’entitat associativa d’Alcarràs com són “la diversificació del grup, amb l’absorció, per exemple, de la cooperativa d’Alcanó –productors d’oli d’oliva verge extra–, així com l’avenç en el camp de la internacionalització respecte a la comercialització de fruita de pinyol, arribant a noves destinacions i convertint el Grup Cooperatiu en líder de fruita de pinyol a Europa”, segons va explicar ahir la mateixa cooperativa d’Alcarràs. Impulsar el “cooperativisme” i potenciar el paper social que du a terme la companyia també han sigut eixos d’actuació d’aquests últims anys amb la posada en marxa d’una fundació que promou aquests aspectes, a banda de les col·laboracions solidàries i la promoció dels hàbits saludables.

tracking