SEGRE

Iberia llança ofertes des de 25 euros per volar a Espanya

La campanya durarà quinze dies i inclou bitllets des de 29 euros per a destinacions europees

Un avió d'Iberia,.

Un avió d'Iberia.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iberia ha llançat aquest dilluns la seua primera campanya de promoció del 2018, que durarà quinze dies, durant els quals es podran comprar bitllets des de 25 euros per volar a destinacions nacionals i, des de 29 euros, als europeus. El lema de la campanya és "Ets més" i l’aerolínia del grup aeri IAG ha assegurat avui, en un comunicat, que "es tracta del millor moment de l’any per aconseguir bitllets als millors preus".

Iberia vol atansar també altres continents, oferint bitllets des de 199 euros per trajecte en vols a Àsia; des de 200 euros, als Estats Units; des de 274 euros, a destinacions caribenyes; o des de 299 euros als que opera a Amèrica Llatina, ha assenyalat la companyia en la seua nota.

La campanya també inclou la possibilitat de comprar de forma conjunta el vol i l’hotel, amb preus des de 599 euros per a un viatge de set dies a Nova York o, des de 139 euros, per passar dos nits a Londres o Tenerife. A més, Iberia ha llançat descomptes de fins un 50 % en el lloguer del cotxe, en reservar-lo alhora que el vol, oferint preus des de 499 euros per a un viatge de set dies a Miami o, des de 129 euros, a Roma.

Consulta els preus a la web d'Iberia

tracking