SEGRE

MACROECONOMIA CONFERÈNCIA A ALPICAT

Gay de Liébana dubta que es compleixi la previsió oficial d’augment del PIB

El prestigiós economista, divendres amb el curs de primer d’ESO de l’Institut d’Alpicat.

El prestigiós economista, divendres amb el curs de primer d’ESO de l’Institut d’Alpicat.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala La Unió d’Alpicat es va omplir divendres a la nit amb motiu de la conferència que va impartir José María Gay de Liébana. El prestigiós i mediàtic economista va oferir la seua particular anàlisi de la realitat econòmica actual, mostrant escepticisme cap al creixement previst per a aquest 2018, ja que considera que es perdrà una mica de l’impuls previst i hi haurà un lleuger fre del consum.

Per la seua banda, el Govern central preveu incrementar l’última previsió oficial, que era d’un 2,3 per cent.

En aquesta mateixa línia, Gay de Liébana va voler distingir clarament entre el que són les dades macroeconòmiques i el que és la realitat de les butxaques del ciutadà, que van per camins molt diferents, més encara en un moment tan convuls com el que, des de fa uns mesos, es viu a Catalunya.

Prèviament a la xarrada que va oferir a La Unió, José María Gay de Liébana va visitar l’Institut d’Alpicat, on els alumnes de primer d’ESO d’aquest centre van poder compartir una estona amb una de les veus més conegudes de l’economia espanyola, professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona, doctor en Ciències Econòmiques i doctor en Dret, entre d’altres.

tracking