SEGRE

Supsa Supermercats Pujol va facturar un 5,7% més el 2017

Un establiment de la cadena Supsa

Supsa Supermercat Pujol creix un 6,4% el 2016, fins els 142 milions d'eurosSupsa Supermercat Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena lleidatana Supsa Supermercats Pujol, propietària de les botigues Plusfresc, ha tancat l’exercici 2017 amb una facturació de 150.755.000 euros, que suposa un creixement del 5,7% respecte a l’any anterior, segons un comunicat d’aquest dijous de la companyia.

"Els bons resultats d’aquest any són un reflex de la confiança que ens tenen els nostres clients; una confiança que ens anima a continuar treballant per oferir-los el millor producte i servei, que és la base del nostre negoci", segons el director general de Plusfresc, Francisco González.

L’any passat van obrir dos noves botigues: una a Tarragona, la primera a la ciutat, i una altra a Mollerussa; en van reformar set, i van continuar apostant pel producte de proximitat llançant el porc 100% criat a Lleida.

Aquest any, l’empresa reformarà 11 establiments i continuarà treballant en l’àmbit de l’eficiència energètica.

L’empresa, amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa (Barcelona) i la Franja de Ponent, ha invertit durant els dos últims anys 2.500.000 euros en la renovació de les seues botigues per fer-les més sostenibles.

tracking