SEGRE

NOVES TECNOLOGies

Telefónica i Amazon Web Services s’alien en el camp de serveis al núvol

Telefónica i Amazon Web Services s'alien en el camp de serveis al núvol

Telefónica i Amazon Web Services s'alien en el camp de serveis al núvolEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica Business Solutions, que proveeix solucions de comunicacions integrades i serveis digitals per al mercat B2B (entre companyies), ha arribat a un acord de col·laboració estratègica amb Amazon Web Services (AWS) per facilitar a les empreses l’adopció de serveis al núvol ("cloud").

A través d’aquest acord de col·laboració, Telefónica inclourà AWS a la seua cartera de serveis al núvol, ha informat aquest dimecres la companyia espanyola.

L’operadora comptarà amb especialistes formats i certificats en AWS, mentre que Amazon Web Services disposarà de recursos dedicats a donar suport a Telefónica i als seus clients.

Per impulsar encara més la transformació digital, s’ha creat un Centre d’Excel·lència a Cloud dins de Telefónica a Espanya.

El centre utilitzarà l’arquitectura i les millors pràctiques recomanades per AWS per obtenir una infraestructura segura i escalable "capaç d’aprofitar tot el potencial dels serveis basats en el cloud".

"Els nostres clients ens demanen consell i suport en els seus processos d’adopció del cloud. AWS, amb la seua àmplia i especialitzada gamma de serveis cloud, així com la seua presència internacional, és una peça que encaixa perfectament en la nostra oferta", ha explicat Hugo de los Santos, director global de Productes i Serveis de B2B de Telefónica.

El director per a EMEA de Socis i Aliances de Amazon Web Services, Niko Mykkanen, es mostrat satisfet per l’acord assolit amb Telefónica "per facilitar la transformació digital de clients empresarials i ajudar-los a aprofitar l’escalabilitat i l’amplitud dels serveis que ofereix AWS".

tracking