SEGRE

BANCA RESPONSABILITAT SOCIAL

CaixaBank recolza els seus clients de banca privada en la filantropia

Un moment de l’acte, que va tenir lloc a CaixaForum.

Un moment de l’acte, que va tenir lloc a CaixaForum.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Assessorar el client és una de les màximes de la banca, però CaixaBank ha ampliat a un terreny que, malgrat ser habitual en països anglosaxons, no s’estila a la cartera de serveis de les entitats: la filantropia. El banc assessora els seus clients de banca privada perquè puguin tirar endavant els seus desitjos de donar suport a projectes socials, científics o culturals, per posar uns exemples.

“Fem una reflexió amb el client, en quina temàtica es vol implicar, el temps i els diners que preveu aportar o a través de quin vehicle vol fer-ho, per exemple si mereix la creació d’una fundació”, va explicar ahir el director de Col·lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank, Jordi Casajoana, que va presentar davant d’una trentena de clients de banca privada de Lleida el conegut com a Projecte de Valor Social de l’entitat financera.

CaixaBank compta amb 58.491 clients d’alts patrimonis. A Lleida, gestiona més de 1.200 milions d’euros de 1.250 clients que tenen volums superiors al mig milió cada un.

tracking