SEGRE

AUTOMOCIÓ ESTADÍSTIQUES

La venda de cotxes usats augmenta un 2,5% a Lleida

Al juliol es van vendre més de dos vehicles d’ocasió per cada un de nou || El creixement a Catalunya és del 10 per cent

Imatge de l’any passat de la fira Autotardor de Mollerussa.

Imatge de l’any passat de la fira Autotardor de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les vendes de turismes i totterrenys usats a la província de Lleida van assolir un volum de 1.893 unitats al llarg del mes de juliol passat, la qual cosa representa una pujada del 2,49 per cent en comparació amb el mateix període de l’any anterior, segons dades de la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció (Faconauto).

Això suposa que per cada turisme matriculat nou a la província es van vendre 2,33 vehicles d’ocasió.

A Catalunya, l’increment és d’un 10%, fins a les 27.645 unitats, mentre que en el conjunt de l’Estat és d’un 4,5% (166.148 vehicles).

El director de Comunicació de Faconauto, Raúl Morales, va assegurar que al juliol els models de menys de 5 anys van ser de nou els “protagonistes” del mercat, una tendència que, segons la seua opinió, “hauria de prevaler” davant els usats de més antiguitat, com succeeix en altres països. Al juliol, els cotxes usats de fins a 3 anys van experimentar un increment del 26% i van representar el 17% de les entregues, gràcies a la gran demanda d’aquests models juntament amb l’estoc dels concessionaris, mentre que els automòbils d’entre 3 i 5 anys van registrar una progressió del 13% el mes passat.

tracking