SEGRE

Cordoníu espera incrementar un 40% la facturació 'online' en dos anys

El grup cellerer estrena nou web

Cordoníu espera incrementar un 40% la facturació 'online' en dos anys

Cordoníu espera incrementar un 40% la facturació 'online' en dos anyscordorniu.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Codorníu Raventós, propietari entre altres dels cellers Raimat, ha estrenat un nou web de venda online: codorniu.com. L'e-shop forma part d’una nova pàgina més atractiva, moderna i ràpida, segons explica la companyia cellerera. Codorníu va iniciar la seua etapa al comerç online el 2012 estrenant de forma pionera al sector espanyol el web amigosdelasbodegas.com, fins ara únic portal de venda online del grup, la facturació del qual supera el milió d’euros.

L’any passat l’informe 'La transformació tecnològica del vi de Webloyalty' incidia que el comerç electrònic de vins experimentarà un període molt atractiu i de gran creixement a Espanya en els propers anys, lligat en bona mesura a la irrupció dels millennials. Segons aquest estudi, la transformació en la cultura del vi, a través de productes més innovadors, iniciatives culturals i musicals o l’enoturisme, estan provocant un canvi de tendència en el consum i-commerce cap a segments més joves.

L'e-commerce de codorniu.com ja està actiu des d’aquest mes d’agost amb un catàleg més complet i accessible per a l’usuari. Entre les opcions que ofereix la pàgina hi ha la possibilitat de personalitzar les botelles o filtrar les recerques del vi desitjat en funció de la varietat, la marca, la Denominació d’Origen o el seu envelliment.

La companyia té unes expectatives de creixement amb els seus canals de venda online del 25% el primer any i del 40% el segon.

tracking