SEGRE

El Govern suspendrà l'impost del 7% a la generació elèctrica

L’objectiu és "alleujar la factura dels consumidors en un moment excepcional"

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera.

El Govern suspendrà l'impost del 7% a la generació elèctricaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern suspendrà l’impost del 7% a la generació elèctrica per alleujar la factura elèctrica dels consumidors en un moment excepcional, segons ha indicat aquest dimecres la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera.

Ribera, que ha comparegut avui en comissió al Congrés dels Diputats, ha aclarit que es tracta d’una suspensió d’aquest impost. A més, ha assenyalat que es millorarà la cobertura immediata als consumidors més vulnerables, introduint millores al bo social elèctric, que ha dit que es complementarà amb un nou bo de la calefacció perquè pugui assegurar aquest servei el pròxim hivern a aquests consumidors.

Ribera, que ha assenyalat també que abans de sis mesos el Govern presentarà una estratègia contra la pobresa energètica, ha expressat la intenció de l’Executiu d’incrementar els límits actuals per tenir dret als descomptes previstos al bo social, dins del qual es contemplarà expressament les famílies monoparentals i s’introduiran criteris de protecció a la infantesa.

tracking