SEGRE

UGT demana a tots els partits que van votar Sánchez que recolzin els pressupostos generals

El sindicat reclama en roda de premsa a Lleida que Hisenda retorni d'ofici l'IRPF de la prestació de maternitat

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez (2d), acompanyat del responsable del sindicat a Catalunya, Camil Ros (3d), en roda de premsa.

UGT demana a tots els partits que van votar Sánchez que recolzin els pressupostos generalsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, ha demanat aquest dilluns a "totes les forces polítiques" que van portar Pedro Sánchez a la presidència del Govern que recolzin els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2019. En roda de premsa a Lleida, Álvarez ha demanat "un esforç d'entesa" al PDeCAT amb l'objectiu d'arribar a acords polítics que permetin recuperar drets que, segons denuncia, en els últims anys s'han anat perdent en camps com la salut, la infància, l'educació o les pensions entre d'altres.

El líder de la UGT ha afegit que els nous pressupostos han de servir per retornar drets en el mercat de treball que es van perdre amb la reforma laboral del PP.

D'altra banda, Álvarez ha valorat positivament la mesura anunciada pel Govern d'igualar la durada dels permisos de paternitat i maternitat i ha reclamat al ministeri d'Hisenda que retorni d'ofici la retenció de l'IRPF de les prestacions, després de la sentència del Suprem que l'ha considerat nul·la, i evitar així que les persones afectades hagin d'iniciar un costós procés de reclamació.

Álvarez, acompanyat pel secretari de la UGT a Catalunya, Camil Ros, ha atès els mitjans a la seu del sindicat a Lleida abans de visitar la fàbrica de San Miguel en el marc de les eleccions sindicals a l'empresa cervesera.

tracking