SEGRE

EMPRESES ANIVERSARI

El Parc de Torrefarrera suma sinergies amb altres polígons

Amb els de la resta de la província i també amb els de la Franja || Celebració del 25 aniversari del complex empresarial

Un moment de la celebració del 25è aniversari del Parc Empresarial de Torrefarrera.

Un moment de la celebració del 25è aniversari del Parc Empresarial de Torrefarrera.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera, Jesús Burrell, va anunciar ahir que ben aviat que el Parc Empresarial de Torrefarrera durà a terme projectes conjunts i generarà vies de comunicació amb els polígons industrials de la província de Lleida i La Franja. “L’objectiu –segons va dir– és sumar forces per donar solució a les necessitats actuals i reduir les despeses.” Burrell va fer aquest anunci en un acte commemoratiu dels 25 anys d’història del Parc Empresarial de Torrefarrera, al qual van assistir gairebé 150 empresaris, organitzat per l’Associació d’Empresaris de Torrefarrera. La jornada va ser un reconeixement als impulsors d’aquest espai situat en un lloc estratègic per a la confluència de destacades vies de comunicació que connecten tant amb diferents ciutats de l’Estat com amb Europa.

Burrell va destacar la importància del polígon industrial: “En el seu moment va ser una aposta de futur que va suposar un gran desenvolupament econòmic i un canvi de vida pel municipi. Actualment s’ha convertit en un dels elements que donen identitat a Torrefarrera.” Aquesta àrea empresarial disposa d’una superfície total de 773.883 metres quadrats i més de 150 empreses instal·lades.

tracking