SEGRE

ECONOMIA TURISME

Torrons Vicens obrirà una nova botiga per l'allau de visitants

Per als autocars, està ubicada al costat del pàrquing de la fàbrica

Un grup de persones visitant ahir la nova botiga, que obrirà en les properes setmanes.

Un grup de persones visitant ahir la nova botiga, que obrirà en les properes setmanes.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torrons Vicens obrirà en les properes setmanes la seua quarta botiga a Agramunt per cobrir l’alta demanda i l’allau de visitants que rep la població aquest mes previ a les festes de Nadal. El nou establiment comercial està situat al costat del pàrquing d’autocars i té una superfície de 400 metres quadrats. A més de la botiga, compta amb una zona de degustació.

El gerent, Àngel Velasco, va explicar ahir que l’objectiu és poder atendre les caravanes d’autocars que arriben a la capital del Sió facilitant als passatgers la compra de torrons, ja que no hauran de creuar la carretera C-14, molt transitada els caps de setmana, per anar a la botiga de la fàbrica.

Ocuparà uns 400 metres quadrats i comptarà amb una zona de compra i una altra de degustació

Aquesta és la quarta botiga que té la factoria de torrons a Agramunt. Al marge de la seu principal al costat de la fàbrica, disposa també d’una xocolateria a la plaça del Pou i una altra botiga al cèntric carrer del Sió.

Torrons Vicens compta amb 200 treballadors per afrontar la campanya de Nadal. L’empresa preveu incrementar un 10% la producció en relació amb l’any passat. Velasco atribueix aquestes xifres a la bona acollida del gairebé mig centenar de botigues que la firma té per tot el món.

tracking