SEGRE

EMPRESES GUARDONS

L'empresa de Corbins Biovert S.L., premi Pime de l'Any 2018 a Lleida

Guardó atorgat per la Cambra de Comerç, Banc Santander i Grup SEGRE

Foto de família dels guardonats amb els organitzadors del premi Pime de l’Any 2018 de Lleida.

Foto de família dels guardonats amb els organitzadors del premi Pime de l’Any 2018 de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç d’Espanya, la Cambra de Comerç de Lleida i el Banc Santander, amb la col·laboració del Grup SEGRE, van entregar ahir a l’empresa lleidatana Biovert S.L. (Corbins) el premi Pime de l’Any 2018 a Lleida, per la generació d’ocupació de qualitat i l’aplicació de recursos en la formació dels seus treballadors, així com pel grau d’internacionalització assolida (71 per cent de la facturació total).

El guardó d’aquest premi en la seua segona edició, entregat a les oficines de Banc Santander de la rambla Ferran, va ser atorgat per unanimitat del jurat perquè a més Biovert S.L., dedicada a la fabricació i comerç a l’engròs de fertilitzants especials, inverteix un 10% de la facturació anual en R+D, amb la generació de nous productes sostenibles.

Enric Bonet, director general de Boivert S.L., va explicar que aquest guardó premia els trenta anys de trajectòria de l’empresa, dedicada primordialment a la internacionalització

Així mateix, el jurat va atorgar l’accèssit a la Innovació i Digitalització a l’empresa Productos Flower S.A. (Tàrrega), dedicada a la producció i distribució de productes per a la jardineria, hort urbà, entre altres, pel seu esforç constant en innovació i generació de nous productes.

En l’entrega dels premis, els representants de Banc Santander, Cambra de Comerç i institucions públiques, com Paeria, Diputació de Lleida i Generalitat, van posar èmfasi en la importància de les pimes i de la digitalització.

tracking