SEGRE

Campofrío i Ganados Nestares, guanyadors dels premis Pronosporc

Els analistes apunten una possible recuperació de preus al llarg de l’any que ve

La gala d'entrega de la desena edició dels premis Pronosporc.

Campofrío i Ganados Nestares, guanyadors dels premis PronosporcÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El representant de Campofrío, Miguel Ángel Ortega, i el gerent de Ganados Nestares, Javier Nestares, han guanyat aquest dijous els premis als millors analistes de porcí Pronosporc que organitza Mercolleida, la llotja de referència al sector porcí a Espanya i a Europa.

Miguel Ángel Ortega ha rebut el premi Pronosporc Oro en la categoria de porc encebat, i Javier Nestares en la de garrí

Ambdós, en roda de premsa, han apuntat una possible recuperació dels preus al llarg de 2019. En el cas del porc encebat, la cotització de referència mitjana de Mercolleida s’ha situat aquest any en 1,13 euros per quilo en viu, per sota dels 1,26 de l’any passat, una circumstància en la qual segons Ortega "la producció i la indústria han pogut disfrutar de números positius".

L’alcalde de Lleida i president de Mercolleida, Fèlix Larrosa, ha apuntat que la llotja, que reforça la capitalitat agrària de la ciutat "ha fet una gran feina durant tots aquests anys i ha d’assumir els reptes que li repari el futur", i ha apuntat la bona disponibilitat que ha trobat en la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i al seu equip.

Aquest any els premis, que arriben a la desena edició, estan patrocinats per Caixabank a través de la línia de negoci Agrobank.

tracking