SEGRE

EMPRESES

Lleida.net debuta en l'Euronext Growth de París dimecres

Serà l’única empresa espanyola en cotitzar de forma dual en aquest parquet

Estand del Lleida.net al Mobile World Congress.

Estand del Lleida.net al Mobile World Congress.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida.net debutarà a l’índex Euronext Growth dimecres vinent, després del vistiplau atorgat per aquesta Borsa de Valors, la qual cosa convertirà a aquesta companyia de serveis tecnològics en l’única empresa espanyola en cotitzar de forma dual en aquest parquet, segons un comunicat de la mateixa companyia.

En una cerimònia que tindrà lloc a la seu d’Euronext, a La Defense de París, el conseller delegat, Sisco Sapena, i el consell d’administració participaran en la tradicional cerimònia de toc de campana i inici de cotització.

Després de la sortida a la borsa paneuropea, les accions de la companyia es comercialitzaran alhora en aquesta plaça i en el Mercado Alternativo Bursátil (MAB), on l’empresa cotitza des de novembre del 2015, amb preus independents a cada un dels dos mercats.

Sapena, que continuarà sent l’accionista majoritari de l’empresa amb un 44,34% de les accions, va assenyalar que l’inici d’aquesta cotització representa la "culminació no només d’un somni, sinó d’una política conscient d’europeïtzació, clau per al model de negoci."

L’agrupació formada per Sepi Desarrollo Empresarial, Càntabre Catalana d’Inversions i l’Empresa Nacional d’Innovació (Enisa) és el segon accionista per mida, ja que té un paquet accionarial del 21,27% dels títols. A més, l’Institut Català de Finances té el 3,7%. El 'free float', o capital flotant de la companyia, és del 30,69%.

Al tancament del mercat d’aquest divendres, el preu de l’acció de Lleida.net era d’1,02 euros i la capitalització de la companyia de 15,89 milions. Els valors de l’empresa han incrementat el seu valor en un 47,76% des del començament de l’any.

En els primers nou mesos de l’any, les vendes de Lleida .net van superar els 9,3 milions d’euros, amb un Ebitda de més d’1,4 milions d’euros, un 43% que en el mateix període del 2017.

tracking