SEGRE

EMPRESA EXPANSIÓ

Posada de llarg de Lleida.net a la borsa europea Euronext

S’estrena en 1,02 euros per acció || És la primera tecnològica que cotitza de manera dual en aquest mercat i el MAB de Madrid

Sapena (e), ahir, en el debut de Lleida.net a la borsa de París.

Sapena (e), ahir, en el debut de Lleida.net a la borsa de París.LLEIDA.NET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida.net va iniciar ahir la cotització a Euronext Growth, el mercat d’Euronext que permet que les petites i mitjanes empreses puguin accedir a capital europeu, a un preu d’1,02 euros per acció. D’aquesta manera, la firma lleidatana es va convertir en la primera empresa tecnològica amb uns valors que es comercialitzen de manera dual al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) de Madrid i a Euronext Growth. La posada de llarg en aquest parquet de Lleida.net va tenir lloc a la borsa de París i va comptar amb la presència del conseller delegat, Sisco Sapena, del paer en cap, Fèlix Larrosa, i del CEO d’Euronext París, Anthony Attia. Després del tradicional toc de campana, Sapena va subratllar que “ara que cotitzem a Madrid i a Europa, comença un nou esforç per seguir creixent com a companyia i per oferir la màxima rendibilitat als nostres inversors”. A més, va destacar que “començar a cotitzar de forma dual a París i a Madrid alhora és una aposta segura per incrementar la nostra visibilitat, així com per enfortir la posició als mercats internacionals”. La companyia, fundada l’any 1995, s’ha convertit en la principal operadora certificadora de l’Estat i té més de 360 acords d’interconnexió a més de 150 països. Fins al moment, se li han concedit al voltant de setanta-cinc patents en matèria de certificació electrònica en mercats amb la Unió Europea, Colòmbia, la Xina, Austràlia, Nova Zelanda, el Japó, Israel, Taiwan o Sud-àfrica. Així les coses, Sapena, l’empresa del qual ja genera més de la meitat de la facturació fora d’Espanya, va avançar que “no serà l’última vegada” que toqui la campana a la borsa.

Respecte als resultats de l’empresa aquest 2018, a data de 30 de setembre, la firma lleidatana havia assolit unes vendes per valor de 9,3 milions d’euros, amb un marge brut de 4,42 milions. En relació amb el deute, Lleida.net la va reduir un 13 per cent durant els primers nou mesos d’aquest any fins a situar-la en els 1,72 milions d’euros.

tracking