SEGRE

BANCA OBRA SOCIAL

La Caixa recupera la seua denominació i projecta el seu compromís social

Isidre Fainé i Jaume Giró presenten la campanya a empleats.

Isidre Fainé i Jaume Giró presenten la campanya a empleats.LA CAIXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera fundació privada de l’Estat estrena, coincidint amb les acaballes de l’any, una campanya de comunicació amb la qual recupera la seua denominació original, La Caixa, per referir-se al compromís social que va donar origen a la mateixa l’any 1904. Els beneficiaris de diferents programes posen veu als conceptes que defineixen les iniciatives de l’entitat: solidaritat, investigar, compromís, acompanyar, progrés, aprendre, excel·lència... “La Caixa és una fundació. La fundació és la Caixa”, conclou la campanya.

Al llarg d’aquest any 2018, La Caixa ha comptat amb un pressupost de 520 milions d’euros que han sigut destinats a acció social, investigació, educació i també divulgació cultural. En total, amb l’eficiència i la focalització en els programes transformadors com a principis rectors, s’han impulsat més de 50.000 iniciatives diferents que han arribat a més de dotze milions de beneficiaris.

El pressupost per a l’any 2019 assolirà els 545 milions d’euros, que inclou 530 milions de pressupost recurrent i també una partida extraordinària de 15 milions destinats a reforçar el suport a la investigació biomèdica, la construcció de CaixaForum València i també la renovació de la sala permanent de CosmoCaixa.

tracking