SEGRE

RAMADERIA SINDICATS

UGT denuncia Grup Jorge per “errors” a les nòmines

Assegura una manca de fins a 200 € per nòmina || La càrnia va crear la firma Axparia per passar empleats autònoms a assalariats

Imatge de l’assemblea d’UGT celebrada ahir a Mollerussa.

Imatge de l’assemblea d’UGT celebrada ahir a Mollerussa.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat FICA-UGT va denunciar ahir, en una assemblea a Mollerussa, que l’empresa Axparia del Grup Jorge no paga de 120 a 200 euros al mes als seus treballadors. El secretari general del sindicat, Antonio Rodríguez, va afegir altres “errors” a les nòmines, “paga els mesos de 31 dies com si fossin de 30, la qual cosa suposa un perjudici de set dies a l’any per al treballador”, seguit de “sancions indegudes i falsos absentismes, el pagament incorrecte de la prima de producció als qui no treballen en festius i baixes de quatre dies comptabilitzades com tot un mes”. A les deu denúncies que va interposar al desembre FICA-UGT per incomplir el conveni, se n’han d’afegir dos de noves i una altra en cartera, segons Rodríguez. Aquest va afirmar que ara l’objectiu és accelerar unes eleccions sindicals per defensar els empleats i plantejar futures mobilitzacions.

Grup Jorge va començar a passar els treballadors autònoms a assalariats al setembre amb la creació de l’empresa Axparia. La mesura afecta 100 treballadors d’un total de 250. El grup compta amb les instal·lacions The Fortune Pig a Mollerussa i Le Porc Gourmet a Santa Eugència de Berga, a Osona.

tracking