SEGRE

El president Quim Torra inaugura la Unitat Quirurgica dels Serveis Hospitalaris Veterinaris de la UdL

El nou equipament és l’hospital veterinari on els alumnes del doble grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal faran les pràctiques amb animals vius

El president Quim Torra inaugura la Unitat Quirurgica Docent dels Serveis Hospitalaris Veterinaris de la UdL

El president Quim Torra inaugura la Unitat Quirurgica Docent dels Serveis Hospitalaris Veterinaris de la UdLXavier Aldomà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat, aquest dilluns, la Unitat Quirurgica Docent dels Serveis Hospitalaris Veterinaris de la Universitat de Lleida. La nova unitat és l’hospital veterinari on els alumnes del doble grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal faran les pràctiques amb animals vius. En l’acte inaugural, s’ha destapat una placa commemorativa.

El nou equipament ha suposat una inversió global de 6,7 M€ per part de la Diputació de Lleida, i de gairebé mig milió d’euros per part de la Universitat de Lleida.

El nou equipament s’ubica al costat del CREBA i del Centre d’Estudis Porcins, amb la qual cosa Torrelameu disposarà d’un complex dedicat a la investigació en l’àmbit mèdic i en ciència animal.

tracking