SEGRE

Lleida posa en marxa una nova oficina per atreure inversions

El projecte, impulsat per GlobaLleida, destaca la proximitat dels grans centres logístics com a oportunitat de negoci

L'acte de presentació del projecte per atreure inversions 'Invest in Lleida'.

Lleida posa en marxa una nova oficina per atreure inversionsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

GlobaLleida ha presentat aquest dilluns el seu projecte 'Invest in Lleida'. Es tracta d'una nova oficina d’atracció d’inversions que neix per afavorir activitats productives sostenibles i temporalment estables al territori lleidatà. L’oficina de captació d’inversions destaca com a grans oportunitats d’inversió al territori la proximitat a importants centres logístics catalans i les futures inversions en infraestructures.

Les línies d’actuació d’aquesta oficina se centren en continuar treballant amb les entitats i associacions per potenciar la inversió a la província. Alhora es pretén seguir treballant per la captació d’inversió de sectors consolidats al territori, com són l’agroalimentari, el turisme o el sector serveis i, fer una aposta per a captar-ne de nous, que complementin els sectors tradicionals de Lleida.

Així, les principals funcions de l’oficina seran la detecció d’oportunitats d’inversió empresarial, l'orientació per a empreses amb intenció d’establir-se a la demarcació, el servei de localització empresarial i l'acompanyament de projectes d’inversió de forma coordinada amb els ens de promoció local.

L'acte de presentació d'Invest in Lleida ha comptat amb el president de GlobaLleida, Ramon Roca; l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa; el vicepresident de la Diputació, Enric Mir i un gran nombre d’empresaris, directius d’empreses i entitats dels diferents sectors econòmics i agents socials. També hi ha participat Pärtel-Peeter Pere, Conseller delegat i soci de la firma de consultoria de màrqueting de ciutats i territoris Future Place Leadership, que ha impartit la conferència “Key success factors for attracting business and talent”.

GlobaLleida és un consorci de promoció econòmica participat per la Paeria, la Diputació de Lleida, la Universitat de Lleida i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega.

tracking