SEGRE

COMERÇ INSTAL·LACIONS

Decathlon duplicarà superfície a Lleida i crearà noves feines

Preveu que estiguin enllestides a finals d’any || La superfície comercial de la botiga passarà a ser de 2.300 m

Imatge de l’ampliació de l’establiment comercial Decathlon a Copa d’Or.

Imatge de l’ampliació de l’establiment comercial Decathlon a Copa d’Or.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La multinacional Decathlon augmentarà la plantilla actual de 72 treballadors al centre comercial de la zona d’expansió de Copa d’Or una vegada estiguin acabades les obres que d’ampliació està executant, quan passarà de 2.300 metres quadrats a 4.000 m² de superfície comercial.

Fonts de la direcció de la botiga de Lleida van explicar que “encara no sabem quantes contractacions farem, però el que sí que està clar és que al doblar la superfície, necessitarem més treballadors”.

A més de l’ampliació de la planta baixa, també hi haurà 1.408,50 metres quadrats més de pàrquing subterrani. Fonts consultades van explicar que a l’agost s’alentiran, ja que alguns operaris faran vacances. “Ara volem tenir les parets i el sostre cobert, perquè no hi entri aigua en cas de pluja durant aquest temps vacacional”, van assenyalar, i van afegir que “segurament les obres no estaran acabades fins a l’octubre”. En aquest sentit, membres de la direcció de Decathlon preveuen poder inaugurar la nova part de la botiga a finals d’any. Els motius que van portar la multinacional a ampliar la botiga a Lleida van ser “perquè hi havia una necessitat en l’oferta comercial i per millorar el confort en la compra, ja que en dies amb aglomeració és complicat que el client passegi amb tranquil·litat, sobretot si va amb un cotxet de nadó”, van manifestar les mateixes fonts.

Aquest establiment de roba i material esportiu, el primer de la cadena a Lleida, va obrir el 2 de desembre del 2010 i l’any 2017 va inaugurar una altra botiga a l’Eix, que acaba de tancar.

tracking