SEGRE

Aturada dels treballadors de Sada contra el tancament de la planta

Els empleats s'han manifestat pel polígon

Els treballadors de Sada s'han manifestat pels carrers del polígon.

Aturada dels treballadors de Sada contra el tancament de la planta a LleidaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors de l’avícola Sada han començat a les 10 del matí una aturada de 8 hores, fins a les sis de la tarda, contra el tancament de la planta a Lleida. La protesta també ha consistit a primera hora en una manifestació pels carrers del polígon.

L'aturada d'aquest dimecres afectarà en quatre hores cada un dels dos torns de feina. Els treballadors reclamen la recol·locació d’almenys un centenar d’operaris afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), que preveu 239 acomiadaments.

De la seua banda, la direcció de l’escorxador Sada de Lleida va oferir dilluns la recol·locació de 57 treballadors de les instal·lacions de la capital del Segrià, prop del 25% del total, en plantes de la mateixa companyia a Sevilla, la Corunya, Tenerife i València, segons van informar fonts sindicals al final de la segona reunió entre l’empresa i el comitè.

Els treballadors insisteixen a culpar la companyia, la gestió de la qual consideren deficient, de la situació de pèrdues econòmiques amb què justifica el tancament de la planta avícola a la capital del Segrià.

Treballadors de Sada, a les 10 del matí a les portes de l'empresa.

Aturada dels treballadors de Sada contra el tancament de la planta a LleidaMagdalena Altisent

tracking