SEGRE

Deu empreses joves de Lleida, de les que més creixen d'Espanya

Travelperk, nascuda a Barcelona el 2016, primera de la llista estatal

Imatge aèria del polígon industrial El Segre.

Imatge aèria del polígon industrial El Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de deu empreses lleidatanes es troben entre les 800 companyies joves que més ràpid creixen a nivell estatal, segons un informe publicat recentment per Iberinform.

Creuant dades del Registre Mercantil, aquesta organització ha identificat 834 empreses espanyoles amb menys de cinc anys de vida, que han crescut més d’un 20% en cada un dels últims tres exercicis. amb una facturació de més de mig milió d’euros i amb, almenys, una desena d’empleats.

La primera companyia lleidatana del rànquing ocupa el lloc 151. És Gestiplac Gestió d’Obres, establerta a Mollerussa. Ascensors Integra, amb seu a Alpicat, és la segona de la demarcació, a la posició 228. La tercera és Esneca Fic Group, de Lleida, a la 307. També de la capital del Segrià és Ilerna On Line, quarta firma de la demarcació, que ocupa el lloc 360. Ecnor Service, de Bell-lloc d’Urgell és la cinquena entre les lleidatanes, en el 415 de la llista d’Iberinform. Serviprom Farrerons de Juneda és al lloc 532, la sisena de la província. La setena és Trans World Retail, de la capital del Segrià, a la posició 630. Tanquen la representació de Ponent Vunkers It Experts de Térmens, al lloc 740, Biojuneda de Juneda, en el 754, i Camp Llong Gastronomia de Balaguer, en el 775.

les claus

  • Els trets de les empreses. Empreses amb menys de 5 anys de vida, que han crescut més d’un 20% en els últims tres anys, que facturen més de 0,5 milions i que compten amb més de 10 empleats. 
  • Al lloc 151. La primera lleidatana, Gestiplac, és al lloc 151 de la llista. 

Travelperk

D’altra banda, la llista d’empreses joves que més creixen a nivell estatal està encapçalada per Travelperk, una empresa nascuda a Barcelona el 2016 dedicada a la gestió de viatges d’empresa. El 2018 va facturar 44 milions d’euros i ja té 433 empleats.

tracking