SEGRE

ECONOMIA

La Paeria estudia mesures fiscals pels negocis que han hagut de tancar per les restriccions establertes pel coronavirus

Els participants han demanat a la Paeria que prengui mesures pel que fa al pagament de taxes i tributs

La Paeria estudia mesures fiscals pels negocis que han hagut de tancar per les restriccions establertes pel coronavirus

La Paeria estudia mesures fiscals pels negocis que han hagut de tancar per les restriccions establertes pel coronavirusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha mantingut aquest dimecres una reunió per videoconferència amb representants de patronals i sectors empresarials i sindicals de la ciutat per analitzar les afectacions que l'emergència del coronavirus pot tenir sobre el món econòmic de Lleida. Els participants han demanat que la Paeria que prengui mesures pel que fa al pagament de taxes i tributs, mentre Pueyo els ha traslladat que s'estan estudiant decisions d'aquest tipus i que és possible que aquest dijous la Paeria en pugui adoptar alguna. Els sindicats també han manifestat les seves preocupacions des del punt de vista de les relacions laborals, i han expressat que es troben sotmeses a una gran pressió per la situació actual.

Els agents econòmics i socials han compartit amb Pueyo les preocupacions per les conseqüències que pot tenir l'epidèmia del coronavirus i les mesures de confinament adoptades en els sectors empresarials i comercials de la ciutat. La videotrucada de l'alcalde de Lleida ha comptat amb la participació de Jaume Saltó (Cambra de Comerç), Manel Llaràs (Pimec Comerç), Ramon Solsona (Federació d'Hostaleria), Maria Rosa Eritja (Fecom) i, per part sindical, amb Cristina Rodríguez (CCOO) i José Luis Aguilà (UGT). A més, s'hi ha sumat el coordinador general i econòmic de la Paeria, Josep Maria Sentís. Els participants en la reunió telemàtica han pres també el compromís de repetir-la sempre que calgui mentre dura aquesta emergència sanitària i social.

tracking