SEGRE

ESNOTICIA

El preu del carburant es desploma per sota de l'euro

Ivars d’Urgell, on és més barat

Els preus dels carburants d’una estació de servei, ahir a Cervera.

Els preus dels carburants d’una estació de servei, ahir a Cervera.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dràstica disminució del trànsit a conseqüència de l’estat d’alarma i el confinament obligatori, sumat a la disputa entre l’Aràbia Saudita i Rússia respecte a la producció i oferta de cru als mercats internacionals, ha provocat aquests dies un important descens en els preus dels carburants. A la demarcació de Lleida, el municipi on ahir es podia proveir el dipòsit per menys diners era Ivars d’Urgell, on el gasoil se situava sobre els 0,84 euros/litre i la gasolina sobre els 0,85. Les següents estacions de servei per comprar gasoil i gasolina amb els preus més baixos respectivament eren una d’ubicada a la capital del Segrià (0,86 euros/litre) i una altra a Maials (0,94 euros/litre).

Hi va haver altres llocs en els quals aquesta baixada en els preus no va ser tan notòria, com era el cas de les estacions de servei d’Espot i Esterri d’Àneu, on la gasolina assolia el preu d’1,22 euros/litre, o en altra de Bellcaire d’Urgell, on el gasoil es venia a 1,179 euros/litre.

S’ha de destacar que fa només tres mesos el preu del gasoil superava els 1,30 euros/litre en molts llocs de servei i el preu de la gasolina, els 1,33 euros/litre.

tracking