SEGRE

Banco Santander i la Cambra de Comerç de Lleida llancen la quarta edició del Premi Pime de l'Any

El certamen, que compta amb la col·laboració de SEGRE, ha inclòs en aquesta edició una menció especial a la 'Millor Iniciativa en la lluita contra el Covis-19'

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Banco Santander i la Cambra de Comerç de Lleida convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari SEGRE, la quarta edició del Premi Pime de l’Any. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seua tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2020 s’ha obert aquest dilluns, 8 de juny i es tancarà el 18 de setembre.

A aquesta nova convocatòria es poden presentar totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros a l’exercici 2019.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir, a més, quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable.

Amb caràcter extraordinari, s’ha inclòs en aquesta edició una menció especial a la Mejor iniciativa en la lluita contra el COVID19, duta a terme el 2020

L’empresa guanyadora es presentarà al Premi Nacional Pime de l’Any 2020, que es fallarà en el primer trimestre del 2021. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits i la menció especial es presentaran al Premi Nacional en les seues respectives categories

Com participar

Les empreses interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció que trobaran al web de la Cambra de Comerç de Lleida, on també poden consultar les bases del concurs.

tracking