SEGRE

CaixaBank converteix Imagin en una plataforma de serveis digitals i estil de vida per a joves

Es tracta del banc només mòbil de l'entitat, que ara ofereix productes financers i no financers

L'acte de presentació d'Imagin.

CaixaBank converteix Imagin en una plataforma de serveis digitals i estil de vida per a jovesCaixaBank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha anunciat la transformació d'Imagin, el seu banc només mòbil líder entre el públic jove, en una plataforma digital dedicada a la creació de serveis digitals per a joves, tant financers com no financers. Segons explica CaixaBank, "l'objectiu és impulsar el creixement i la fidelització dels clients més joves, que estan especialment interessats a fer servir les noves tecnologies en la vida diària i en els projectes de futur".

L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha presentat aquest dimecres la nova etapa d'imagin, plasmada en "una trencadora imatge corporativa, un nou model de relació amb els clients i una oferta de tres noves aplicacions mòbils", que multipliquen la proposta de serveis: imaginKids (adreçada a infants de 0 a 11 anys i molt enfocada a l'educació financera a través de jocs), imaginTeens (dissenyada per a adolescents de 12 a 17 anys, amb continguts i serveis pensats per a joves que comencen a necessitar solucions per a les seves primeres compres i per iniciar-se en la gestió de les finances personals) i imagin (amb una completa oferta financera i no financera per a usuaris a partir de 18 anys).

Una base de 2,6 milions d'usuaris

El negoci d'imagin es desenvoluparà a través d'imaginTech, una nova filial de negoci digital 100% propietat de CaixaBank que està presidida per Juan Antonio Alcaraz, director general de l'entitat, i que té com a conseller delegat Benjamí Puigdevall.

Imagin inicia l'activitat amb 2,6 milions de clients, incloent-hi tant els usuaris del banc exclusivament mòbil imaginBank com els clients del segment infantil i juvenil de CaixaBank. Les perspectives d'ampliar a curt termini la base de clients són altes, gràcies al creixement de l'oferta de serveis i a la creació de diversos nivells de vinculació que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com client financer.

De banc exclusivament mòbil, a comunitat lifestyle

A la presentació, Puigdevall ha explicat les claus del nou model: “imagin fa un pas endavant per evolucionar cap a quelcom que és molt més que una app financera. De ser el banc líder en el segment jove, passem a convertir-nos en una comunitat d'usuaris enfocada en l'estil de vida. D'aquesta manera, la nostra relació amb els clients no comença amb l'alta en un compte bancari, com passa amb qualsevol entitat bancària, sinó quan l'usuari decideix donar-se d'alta a la plataforma registrant-s'hi amb el seu correu i baixant-se l'aplicació. I el client ja no només vindrà a imagin per buscar productes financers, sinó que també ho farà interessat en continguts de valor i en experiències úniques”.

tracking