SEGRE

Indra planteja un ERO per a un miler d'empleats que no afectarà a Lleida

Una part dels edificis que formen el parc científic i tecnològic de Gardeny.

Una part dels edificis que formen el parc científic i tecnològic de Gardeny.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa de serveis de consultoria Indra ha plantejat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) a Indra Sistemas IT, la seua filial especialitzada en tecnologies de la informació, que afectaria 1.036 treballadors a nivell estatal, el 8% de tota la plantilla. Malgrat aquest anunci, no afectaria als treballadors de Lleida, que formen part de la filial Indra Producción de Software.

La companyia va emmarcar aquests acomiadaments en un procés de transformació de la plantilla a fi d’elevar l’eficiència i competitivitat de la firma i a la primera reunió de la taula de negociació de l’ERO, celebrada dimarts passat, va oferir una indemnització de 20 dies per any treballat, amb una anualitat com a màxim (el mínim que marca la legislació vigent).

CCOO considera que la retallada proposada per la direcció de l’empresa és “injustificada i desproporcionada” i remarca que “no hi ha ni un sol ERO a Espanya que hagi plantejat mesures d’aquestes dimensions”. La taula de negociació tornarà a reunir-se dimecres que ve.

tracking