SEGRE

Segre i PIMEC us conviden al Lleidaempresa 2020

El Lleidaempresa és la gran trobada anual per a la petita i mitjana empresa de Lleida i per a tots els seus treballadors autònoms. Organitzat per PIMEC, aquest any es durà a terme en format virtual gràcies a Grup Segre.

Lleidaempresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup Segre i PIMEC Lleida us conviden a una nova jornada de DIÀLEGS: el Lleidaempresa, el dia per a les empreses de Lleida. El webinar Lleidaempresa, és la gran trobada anual de la petita i mitjana empresa de Lleida, aquest any en format virtual.

Serà un espai per compartir experiències, generar noves sinergies i fomentar el networking entre els empresaris i empresàries del territori. En la taula rodona de l'acte hi participaran diferents ponents que, cadascun des del seu país de residència, s'hi connectaran per explicar-nos les seves experiències empresarials d'èxit a l'estranger.

El director i presentador del programa ‘El Debat de Lleida Activa’ de LleidaTV, el senyor Josep Maria Sanuy, en serà el conductor i moderador de l’acte. Un webinar gratuït i obert a la participació de tothom i on per registrar-se només caldrà accedir al web www.segre.com/dialegs/pimec i omplir les dades corresponents. El webinar serà:

Els usuaris que ja tinguin compte a SEGRE.com no caldrà que es registrin de nou.

Al finalitzar les intervencions dels ponents, els participants podran fer-los preguntes de forma anònima. Esperem la vostra assistència.

tracking