SEGRE

El Molí d'Alcanó presenta el Praedium Kylatt, el nou i premiat oli verge extra

Es pot comprar a través de la botiga online amb una promoció que durarà fins el 8 de desembre

El Molí d'Alcanó presenta el Praedium Kylatt, el nou i premiat oli verge extra

El Molí d'Alcanó presenta el Praedium Kylatt, el nou i premiat oli verge extra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Molí d’Alcanó, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, inaugura la campanya d'enguany amb una novetat, el nou PRAEDIUM KYLATT, un oli verge extra Premium, procedent d’olives arbequines de finques seleccionades prèviament sota criteris de qualitat. Praedium Kylatt és un oli que ha estat elaborat a principis del mes d’octubre, de forma primerenca, fet que li otorga els atributs positius de l’oli i la moltura en fred.

Aquest oli, a més, arriba amb una promoció en la compra en línia: Per la compra de quatre botelles de Praedium Kylatt, despeses d'enviament gratuïtes. 

Un oli premiat

Aquest oli ja ha rebut la puntuació de Premium per part del panell de tast de Catalunya. A més, amb la seva curta trajectòria ja compta amb dos premis. L'any passat va obtenir la medalla d’Or Gourmet a l’oli madur i lleuger de l’Associació per la Valorització de Productes Francesos de París (AVPA). Recentment, l’Associació de Publicistes de Catalunya li ha otorgat, al seu packaging, la medalla d’or al millor disseny.

El Molí d’Alcanó, de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, compta també amb la marca L’Or de Ponent, pels seus olis verge extra de temporada, tant l’oli verd com el de temporada. El Molí compta també amb la certificació de Producció Integrada o Agricultura Sostenible.

Producció sostenible

Enguany, totes les garrafes de 5 i de 2 litres seran de material 100% reciclable, convertint-se en un dels pocs productors que té tots els seus envasos sostenibles, ja siguin en plàstic R-PET 100% o vidre. Una demostració més del compromís del Molí d'Alcanó amb la salut del planeta i la sostenibilitat.

Més informació a: www.ordeponent.cat

tracking