SEGRE

La reestructuració de la plantilla del Corte Inglés pot afectar 3.000 treballadors

La reestructuració de la plantilla del Corte Inglés pot afectar 3.000 treballadors

La reestructuració de la plantilla del Corte Inglés pot afectar 3.000 treballadorsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Corte Inglés ha convocat aquest dissabte a totes les formacions sindicals per constituir una taula de negociació en la qual plantejarà una reordenació voluntària a la plantilla, que afectarà com a màxim uns 3.000 empleats dels grans magatzems.

El gegant de la distribució ha convocat aquest divendres als sindicats amb representació al comitè d’empresa per a l’inici d’un procés de reestructuració de la plantilla.

En tots els casos i segons ha pogut conèixer Efe, les sortides que es produeixin tindran un caràcter voluntari, amb baixes incentivades, prejubilacions o sortides pactades.

El Corte Inglés ha evitat fer cap comentari sobre el procés que s’obrirà demà amb els sindicats per negociar les condicions d’aquesta reordenació d’una plantilla que a Espanya compta amb 88.268 empleats, segons les últimes dades facilitades per la companyia..

Un dels pilars sobre els quals s’assenta aquesta reordenació del treball a El Corte Inglés és la nova estratègia basada en la transformació digital i els reptes a què s’enfronta en el futur.

tracking