SEGRE

Saps quant et costarà el renting del Toyota Corolla Electric Hybrid i del C-HR Electric?

La gamma Corolla Electric Hybrid està disponible des de només 175 €/mes amb Toyota Easy Plus, amb 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment inclosos || Més de 70 opcions per personalitzar el Toyota C-HR Electric Hybrid de la mà de Toyota Custom

Toyota Corolla Electric Hybrid

Toyota Corolla Electric Hybrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota Corolla Electric Hybrid: sense pujada de preu WLTP i per només 175 €/mes

La família Toyota Corolla Electric Hybrid és ara més accessible que mai. Gràcies a que no s’ha vist penalitzada per l’entrada en vigor de la nova normativa d’emissions WLTP —Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure—i que es manté exempta del pagament de l’impost de matriculació, sinó també perquè està disponible des de només 175 € al mes amb Toyota Easy Plus, el finançament de Toyota España que inclou 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment.

D’aquesta forma, la gamma Corolla Electric Hybrid no ha vist alterats els seus preus malgrat el canvi en les dades d’homologació d’emissions, que amb el nou protocol WLTP ha portat molts models a saltar de tram impositiu i tenir un cost superior des del passat 1 de gener de 2021. No ha succeït així en gran part dels models híbrids elèctrics de Toyota, com Yaris Electric Hybrid, Corolla Electric Hybrid, Corolla Touring Sports Electric Hybrid*, Corolla Sedan Electric Hybrid i Toyota C-HR Electric Hybrid.

Així, totes les versions de la família Toyota Corolla continuen estant exemptes del pagament de l’impost de matriculació*, ja que les seues emissions de CO2 es mantenen per sota de 120 g/km en cicle WLTP i per tant no estan llastades amb aquest tribut. Se situen entre 102 i 120 g/km de CO2 en cicle WLTP, en funció de la motorització i el nivell d’acabat.

Per només 175 € al mes es pot accedir a un Toyota Corolla Electric Hybrid amb carrosseria de cinc portes, motorització híbrida elèctrica de 122 CV i acabat Active Tech, el més equilibrat de la gamma per preu / equipament, de la mà de Toyota Easy Plus i els seus 4 anys de garantia i manteniment inclosos.

En cas d’optar per un Corolla Electric Hybrid Touring Sports, amb carrosseria familiar i la mateixes condicions de finançament amb Toyota Easy Plus, el cost mensual és de només 190 €, mentre que si s’elegeix un Corolla Sedan Electric Hybrid la quota mensual ascendeix a 205 €.

La gran accessibilitat a la família Corolla Electric Hybrid, gràcies a una realment atractiva oferta financera, reforçarà el seu èxit al mercat espanyol, on el 2020 va aconseguir situar-se segon, tant al mercat total com en el de particulars, en sumar més 15.000 unitats matriculades.

La gamma 2021 de Corolla Electric Hybrid i Corolla Touring Sports Electric Hybrid està formada per dos opcions de motorització híbrida elèctrica, de 122 CV (125H) i 184 CV (180H), i quatre acabats —Business Plus, Active Tech, Style i Advance-, als quals s’uneix un d’específic per carrosseria: GR-SPORT en el cas de les versions 5p i TREK en el de les variants de carrosseria familiar.

No tots els nivells d’equipament estan disponibles per a ambdós motors, de manera que les variants més equipades s’associen a la versió híbrida elèctrica de 184 CV.

NAYMOTOR Concesionario Oficial Toyota

Toyota C-HR Electric Hybrid 2021: per només 200 €/mes

Toyota C-HR Electric Hybrid 2021, el model de Toyota més venut a Espanya i amb el qual va revolucionar el segment C-SUV el 2016 gràcies a la seua imatge única, la seua eficiència i gran varietat d’equipaments, continua sent la referència del segment crossover gràcies a les seues diverses novetats en seguretat, connectivitat i equipament.

I a més ara està disponible per només 200 €/mes* amb el programa de finançament Toyota Easy, que inclou 4 anys de garantia i 4 anys de manteniment inclosos.

La gamma 2021 del Toyota C-HR Electric Hybrid està formada per dos opcions de motorització híbrida elèctrica, de 122 CV (125H) i 184 CV (180H), i tres opcions d’acabat per a la variant de menor potència i unes altres tres per a la de major potència.

El Toyota C-HR Electric Hybrid 2021, líder del mercat C-SUV de particulars durant l’any passat, ofereix novetats en seguretat activa de la mà del nou Avisador de Canvi Involuntari de Carril amb assistent actiu i sistema de manteniment de la trajectòria. Aquest sistema, una vegada activat pel conductor, funciona de forma complementària al Control de Creuer Adaptatiu (ACC), actuant sobre el control de la direcció i mantenint automàticament el vehicle centrat al seu carril, a més d’augmentar o reduir la velocitat segons ho faci el vehicle precedent per mantenir la distància de seguretat.

A més, la renovada gamma de l’icònic crossover de Toyota inclou, com a equipament de sèrie, de ràdio digital DAB i sistema d’avís acústic AVAS —Acoustic Vehicle Alerting System— per alertar els vianants de la presència del vehicle quan se circula a baixa velocitat en manera EV.

A tot això s’uneix un nou mòdul de comunicacions de dades —Data Communications Module (DCM)— amb el qual es permetrà en un futur realitzar un rastreig GPS del vehicle a través de MyT, l’app de serveis connectats de Toyota. També la nova gamma de Toyota C-HR Electric Hybrid ofereix la possibilitat de realitzar una revisió en remot d’elements com els llums, les finestretes i el bloqueig de portes, així com, gràcies al servei eCare, rebre notificacions i informació en remot de possibles fallos i avaries.

Toyota C-HR GR SPORT

Es pot destacar el llançament el 2020 de la nova variant de disseny esportiu per al crossover, el Toyota C-HR GR SPORT, inspirat en els models GR de Toyota d’alt rendiment com el GR Yaris i en els colors de TOYOTA GAZOO Racing. El nou Toyota C-HR GR SPORT, disponible únicament amb un sistema híbrid elèctric de 184 CV (180H), afegeix més estil exterior i interior a la ja per si mateix impactant imatge del crossover de Toyota. Així, sobresurt el nou frontal amb fars davanters enfosquits, embellidor a negre piano en el contorn dels antiboira, el nou spòiler a la part baixa del para-xocs, la graella en cromat fosc i els detalls també a negre piano al para-xocs.

Personalització amb Toyota Custom

La gamma del SUV compacte és més esportiva i innovadora gràcies a les més de 70 opcions de personalització que ofereix Toyota Custom, el programa de Toyota España per accedir a l’extens catàleg de Accesorios Originales Toyota.

Con Toyota Custom és possible personalitzar el nou Toyota C-HR Electric Hybrid amb un disseny únic i exclusiu, en comptar amb fins vuit packs exteriors, diversos jocs de vinils per a la carrosseria, elements de protecció per a l’exterior i l’interior, sis models de llantes d’aliatge, dos de 17 ''’ i quatre de 18 ''’, i diferents elements de seguretat i per facilitar el transport d’equipatge amb baguls de sostre i bicicletes, esquís i taules de snowboard amb dispositius de subjecció específics.

Entre els paquets per a l’exterior, es troben cinc opcions per donar-li un toc de color a la carrosseria, amb motllures laterals, motllures al costat dels antiboira davanters, embellidor inferior de la contraporta del maleter i les carcasses dels retrovisors exteriors en Blanc (White Edition), Gris diamant (Diamond Edition), Roig Tòquio (Xarxa Edition) o Verda Lima (Llimi Edition).

A més, hi ha uns altres tres packs exteriors per donar un toc urbà, esportiu o una mica més SUV. Així, el Pack Urban inclou embellidor al para-xocs davanter, embellidors laterals i difusor posterior, de disseny diferent en funció de la motorització híbrida elèctrica —125H o 180H. El Pack SUV té els mateixos elements, però reemplaçant els embellidors laterals per uns estreps laterals al més pur estil 4x4. I finalment, el Pack Sport inclou faldons de disseny esportiu al frontal i els laterals, variant l’element posterior en funció de la versió: faldó esportiu posterior en la variant 125H i difusor posterior en 180H.

Toyota Custom ofereix la possibilitat d’escollir entre una àmplia gamma de llantes d’aliatge, elements de protecció i seguretat, i diferents tipus d’emmagatzematge. En total més de 70 referències per fer únic cada Toyota C-HR Electric Hybrid.

Ja està disponible a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota España, el Toyota C-HR Electric Hybrid 2021, amb un preu a partir de 24.800 € / 200 € al mes* amb el programa de finançament Toyota Easy, amb 4 anys de garantia i de manteniment.

Beyond Zero by Toyota Toyota, amb les seues marques Toyota i Lexus, és líder mundial en la comercialització de motors electrificats, amb més de 15 milions d’automòbils híbrids elèctrics venuts a tot el món i 300.000 unitats a Espanya des de 1997. El full de ruta de l’electrificació de Toyota, amb la vista posada en una societat sense emissions de CO2, va arrancar fa més de 20 anys amb el naixement de la tecnologia híbrida, i des d’aleshores continuem treballant en aquest objectiu. Això demostra el compromís de la marca per ajudar a aconseguir una mobilitat sostenible gràcies a la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (CO2) per ajudar a combatre positivament el canvi climàtic i una reducció de les emissions de gasos contaminants (NOx i partícules) que afecten directament la salut de les persones. De fet, les emissions de NOx són més d’un 90% inferiors al límit establert per la legislació actual, per exemple, a Yaris Hybrid les emissions d’òxids|rovells de nitrogen són només de 6 mg / km, en comparació amb el límit esperat de 60 mg / km d’automòbils de gasolina Euro6 i 80 mg / km de dièsel Euro6. Toyota España distribueix, comercialitza, i dona servei Postvenda als vehicles de les marques Toyota i Lexus en Península, les Balears, Ceuta i Melilla des de la seua seu central a Alcobendas (Madrid), comptant amb una xarxa de 85 concessionaris Toyota i 26 Lexus, presents en 202 punts de venda i 216 punts d’assistència. La distribució de vehicles es realitza des del Centre logístic de Sagunto (València) i la de recanvis des del Magatzem Central d’Illescas (Toledo). A més, Toyota España compta amb un Centre de Formació en San Agustín del Guadalix (Madrid). A l’exercici 2020, les vendes de Toyota a Espanya van assolir les 62.853 unitats i les de Lexus les 7.230 unitats, el 76% del total de totes elles de models híbrids elèctrics. Toyota va ser la marca que més quota de mercat va guanyar el 2020, batent el seu rècord històric en assolir un 6,5% del total. Lexus va arribar a la seua millor quota al mercat prèmium amb un 4,6%.

tracking