SEGRE

DISTRIBUCIÓ ESTUDI

Una cadena de supermercats lleidatana té la marca blanca amb millor valoració de l'Estat

Segons un informe de l'OCU, és la líder amb una gamma de productes que va a l'alça || Enquesta entre els consumidors

Imatge d’un dels establiments de BonÀrea.

Imatge d’un dels establiments de BonÀrea.BONÀREA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els consumidors elegeixen on omplir la cistella de la compra per diferents paràmetres, des de la distància a casa seua o la feina, l’assortiment o la qualitat de la seua oferta, amb la marca blanca com un dels aspectes a tenir en compte. Així ho reflecteixen els resultats d’una enquesta elaborada per l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), que situa BonÀrea com a clara guanyadora en el cas de la qualitat dels seus productes de marca blanca o marca pròpia.

L’estudi li atorga la màxima puntuació de les ensenyes analitzades amb vuitanta-cinc punts sobre un total de cent. La marca blanca del grup alimentari amb seu a Guissona està en creixement i va incorporant noves referències a l’oferta que ofereix als consumidors.

BonÀrea torna a ser als llocs d’honor en valoració general per part dels consumidors, amb vuitanta-quatre punts, xifra que també obtenen PlusFresc i Esclat i que se situa a només un punt d’Esclat.

El hòlding amb seu a Guissona compta amb una xarxa de prop de 530 establiments

Per fer l’estudi, es tenen en compte factors diversos, des del tractament de les carns, fruites o verdures fins al catàleg que ofereix als clients.

L’estudi de l’OCU fa una anàlisi generalista, de les ensenyes amb implantació en tot l’Estat, que en el cas de les marques blanques lidera Aldi, Mercadona i Lidl.

Les últimes dades publicades per BonÀrea situen en 527 establiments comercials amb què compta, ubicats a Catalunya, Aragó, País Valencià, Madrid, Navarra, La Rioja, Guadalajara i Andorra.

La cadena de botigues de productes carnis i alimentaris BonÀrea ha dut a terme aquest any 2021 dos noves obertures: a la ciutat de Saragossa i a la localitat de Sant Feliu de Codines. També ha efectuat un trasllat de botiga BonÀrea ja existent, concretament a la ciutat de Barcelona i dos ampliacions a les localitats de Gavà i la Seu d’Urgell. Treballa per ampliar la xarxa de botigues a les localitats madrilenyes de Parla i Getafe i la primera botiga a Logronyo.

tracking