SEGRE

OCUPACIÓ ESDEVENIMENTS

Joves lleidatans aprenen a entrar al món laboral

En la sisena edició del #Jovullser, organitzat per la Cambra de Comerç || Amb tallers i diferents empreses de la província

Van participar-hi 35 joves que es formen en soldadura, fontaneria, electricitat i manteniment.

Van participar-hi 35 joves que es formen en soldadura, fontaneria, electricitat i manteniment.CÁMARA DE COMERCIO DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cambra de Comerç de Lleida va organitzar ahir una nova edició del #Jovullser, una iniciativa que té per objectiu atansar els joves al món empresarial a través de diferents tallers i xarrades per facilitar a aquest col·lectiu eines útils per a la seua incorporació al món laboral.

A aquesta edició, la sisena que se celebra, van assistir un total de 35 joves que s’estan formant en soldadura, fontaneria, electricitat i manteniment. La participació es va veure limitada a causa de les restriccions imposades per frenar la Covid-19, però normalment aquest esdeveniment està destinat a tots aquells joves d’entre 16 i 29 anys inscrits en el programa de Garantia Juvenil, que no estudiïn ni treballin.

Aquesta sisena edició del #Jovullser, que forma part del programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), es va dur a terme a l’Acadèmia Mariana de Lleida. Va comptar amb una zona d’empreses, en la qual van ser presents les firmes lleidatanes MTR, Metalic, Mecanizados de Vega i Ramon Soler. També hi va haver un espai de tallers, que va oferir dos propostes: L’entrevista imperfecta, impartida per Mar Vilaró, i Per què jo?, de la mà de Sergi Grimau.

tracking