SEGRE

Clearwater International assessora Miura Partners en l'adquisició del Grup Banasegur

La seu de Banasegur a Lleida.

La seu de Banasegur a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clearwater International, una de les principals empreses de finances corporatives a nivell europeu, ha assessorat Miura Partners en l’adquisició del Grup Banasegur, corredoria independent d’assegurances líder al sector agropecuari.

Miura Partners és una firma independent de capital privat líder a Espanya que desenvolupa empreses dinàmiques al sud d’Europa des del 2008. Amb seu a Barcelona, ha invertit en més de 40 empreses amb transaccions per valor de més d’1,5 mil milions d’euros.

Per la seua part, el grup Banasegur, amb seu a Lleida i liderat per Ramón Badía, està especialitzat en la intermediació d’assegurances agràries amb un fort posicionament al sector pime. La companyia té una forta presència a Lleida, Tarragona, Saragossa, Múrcia i Sevilla (nord i sud d’Espanya) així com una àmplia oferta d’assegurances per a pimes que inclou crèdit i fiança, multirisc, salut i vida i pensions.

Clearwater, segons explica en un comunicat, està assessorant Miura en emprendre un projecte de consolidació al sector de corredories d’assegurances per abordar diferents oportunitats de creixement inorgànic mitjançant la incorporació d’altres corredors sinèrgics al projecte per ampliar la presència geogràfica actual de l’empresa i la cartera de productes, especialment en la divisió d’assegurances corporatives a pimes.

“Avui fem el primer pas per construir un grup corredor d’assegurances referent a Espanya amb l’acord assolit amb els socis de Banasegur. Gràcies a la nostra àmplia experiència en projectes de consolidació al sector serveis i l’agroalimentari, juntament amb la sòlida trajectòria de Banasegur, ens trobem en un excel·lent punt de partida per continuar enfortint el projecte”, afirma Juan Leach, soci fundador de Miura.

tracking