SEGRE

El PP afirma en la jornada econòmica Lleida-La Franja que el Govern ha convertit Catalunya en un "infern fiscal" per a empreses

Ha assegurat, citant les dades de la Cambra de Lleida, que 428 empreses han traslladat les seues seus fora de comarques catalanes des de 2015

Alejandro Fernández.

Alejandro Fernández.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El líder del PP en el Parlament, Alejandro Fernández, ha afirmat aquest dissabte que el Govern ha convertit Catalunya en un "autèntic infern fiscal" per a les empreses catalanes.

Així ho ha dit en declaracions davant dels mitjans durant la jornada econòmica Lleida-La Franja juntament amb el diputat del PP en el Congrés Jaime de Olano, i el portaveu municipal del PP, Xavi Palau.

Ha assegurat, citant les dades de la Cambra de Lleida, que 428 empreses han traslladat les seues seus fora de comarques catalanes des de 2015, davant de la qual cosa ha apostat per implementar impostos moderats i garantir el respecte a la propietat privada i la seguretat jurídica.

Ha dit que defensarà aquesta proposta en el Parlament "en contra d’un Govern de Catalunya que està dominat per la ideologia de la CUP des de fa molt".

Per a Ferndández, no totes les empreses podran tornar a curt termini, "però algunes sí", i considera que un clima d’extrema esquerra --en les seues paraules-- fa impossible un projecte empresarial a Catalunya.

tracking