SEGRE

EMPRESES SINERGIES

La firma Ilser Group compra Lleixiu l'Andorrana i consolida l'expansió

Pla de creixement en altres territoris || La firma lleidatana espera augmentar un 10% la facturació gràcies a la digitalització, la sostenibilitat i els nous mercats

Imatge d’arxiu del conseller delegat d’Ilser Group, Marc Cerón, amb material de neteja.

Imatge d’arxiu del conseller delegat d’Ilser Group, Marc Cerón, amb material de neteja.ILERDA SERVEIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa familiar lleidatana Ilser Group (sorgida d’Ilerda Serveis), líder en el sector de la distribució de productes de neteja professional a Lleida, Tarragona i Osca, ha sumat al seu projecte la companyia familiar Lleixiu l’Andorrana per incorporar-la així, amb la compra, a la seua estratègia de negoci. Nascuda durant la dècada dels anys 30 del segle passat i degana en la distribució de productes de neteja a Andorra, Lleixiu l’Andorrana compta amb una plantilla de sis persones i unes instal·lacions de 1.400 metres quadrats, ubicades a la localitat de Santa Coloma. El conseller delegat d’Ilser Group, Marc Cerón, va explicar que fruit d’aquest pacte d’integració, l’empresa familiar lleidatana gestionarà l’empresa andorrana.

En aquest sentit, Cerón assegura que la decisió de la firma lleidatana respon a “la necessitat que té el nostre projecte de créixer en altres territoris, convertint-nos en l’única empresa del sector de la distribució de productes de neteja que operem tant a l’Estat espanyol i a Andorra, així com també l’única del seu sector que té dos seus en dos països”. L’adquisició de Lleixiu l’Andorrana s’emmarca en el nou full de ruta d’Ilser Group, que aposta per la digitalització, la sostenibilitat i la globalització, elements que formen part de l’herència que ha deixat la pandèmia sanitària de la Covid-19 en el teixit empresarial. D’aquesta manera, la companyia lleidatana ha creat l’eslògan Digital, Green and Global (Digital, Verd i Global).Ilser Group, que va finalitzar el 2020 amb una facturació superior als 5,1 milions d’euros, la mateixa que l’any 2019, preveu assolir aquest any a un creixement del deu per cent en funció de l’evolució de la crisi sanitària i el comportament del mercat durant el segon semestre d’aquest any, una bona activitat de l’hostaleria l’últim trimestre i un bon inici de la campanya d’estiu.

Vunkers adquireix Nearcrumbs

L’empresa lleidatana de serveis tecnològics Vunkers IT Experts ha adquirit Nearcrumbs, empresa nascuda al viver d’empreses del CEEILleida, especialitzada en auditoria, seguretat informàtica i monitoratge.

tracking