SEGRE

EMPRESES AGROALIMENTÀRIES

Caserfri d'Alcoletge crea 6 llocs de treball i dobla capacitat

Per a conservació en fred i congelació d'aliments

La planta passarà a tenir una capacitat de congelació de 225 tones diàries.

La planta passarà a tenir una capacitat de congelació de 225 tones diàries.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La planta de Caserfri a Alcoletge porta a terme inversions que li permetran doblar la seua capacitat d’emmagatzemament en fred i congelació d’aliments, un increment d’activitat que comportarà la creació d’unes sis feines fixes. Així ho va explicar el gerent de la planta, Miquel Balañá, que va indicar que les noves instal·lacions estaran en funcionament entre els propers mesos de gener i febrer. Comptarà amb cinc nous túnels de congelació, fins a tenir-ne set en total; quatre noves cambres de congelació, amb les quals arribarà a onze; i dos zones noves de manipulació de palets, de manera que en tindrà quatre.

La companyia emmagatzema diferents tipus d’aliments, des d’algun tipus de fruites i verdures, fins a gelats i peix, encara que el seu fort són les carns. Balañá va explicar que la companyia ha decidit que és moment per emprendre aquesta inversió tenint en compte el volum d’exportacions càrnies. De fet, la Unitat de Certificació d’Exportacions de Productes d’Origen Animal de la subdelegació del Govern espanyol ha emès des d’inicis d’aquest any 10.800 certificats per exportar aquest tipus de producte a tercers països, una xifra que ha anat en augment des de la seua creació.

El 80% correspons a carn i productes carnis, sobretot de porcí amb un volum de 156.000 tones. Les previsions apunten que s’assoliran les 12.000 certificacions aquest any.

La planta passarà a tenir una capacitat de congelació de 225 tones diàries.

La planta passarà a tenir una capacitat de congelació de 225 tones diàries.MAGDALENA ALTISENT

tracking