SEGRE

La multinacional Econocom adquireix una participació majoritària a la lleidatana Semic

Óscar López, Director General i soci fundador de SEMIC (esquerra), i Carlos Pérez-Herce, Country Mànager d'Econocom España.

Óscar López, Director General i soci fundador de SEMIC (esquerra), i Carlos Pérez-Herce, Country Mànager d'Econocom España.SEMIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grupo Econocom España ha adquirit una participació majoritària a Semic, un proveïdor global de solucions i serveis informàtics amb seu a Lleida, amb què reinicia la seua política d’adquisicions per accelerar el creixement del grup, segons ha informat en un comunicat.

Semic manté relacions amb nombrosos fabricants de hardware i software i és 'Amplify Power Services Partner' de HP Inc., 'Partner Gold' de HPE, d’Aruba i de Microsoft, 'Engage Advanced Partner' de Fortinet, així com 'AR' d’Apple, i 'Partner Platinum' de Lenovo. A més, compta amb més de 300 empleats repartits en 10 seus i 130 punts de servei a Espanya.

El director general i soci fundador de Semic, Óscar López, ha afirmat que a Espanya, Econocom i Semic són "organitzacions absolutament complementàries" i ambdues companyies comparteixen la visió del model de negoci de futur de Tecnologia de la Informació (TU), pel que espera que ajuntes puguin "fer un salt quantitatiu i qualitatiu molt important".

Per la seua part, el director general d’Econocom España, Carlos Pérez-Herce, ha assenyalat que aquesta transacció "reforça significativament" la presència de la companyia a Espanya, especialment en alguns sectors on necessiten ser més presents, establint una relació més forta amb els seus 'partners', mentre que s’estableix com 'One Digital Company'.

tracking